Yinyoga på plats och online 2022.

Jag håller klasser:

Tisdagar 20.15-21.15 i Vinya yogastudio på Porfyrvägen 20.

Onsdagar 06.30.07.30 Aurora Spa Ripan (Detta pass arrangeras av Camp Ripan med mig som inhyrd lärare)Bokas via Ripans länk till Bokadirekt.se. https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/aurora-spa-camp-ripan–39253/wednesday-yoga-1646298

Torsdagar 06.30-07.30 på Aurora Spa Ripan.

Vill du vara med på plats bokar du plats på bokadirekt.se AB Ulla Lindh när det gäller tisdagar och torsdagar. Vill du vara med online behöver jag din mailadress för att kunna skicka en inbjudan med länk till zoom.

Jag har avtal med LKAB, Tekniska Verken, Kiruna Kommun(epassi bet 130:- epassi tar ut en avgift och lägger på moms) och IRF. Övriga betalar med Swish Online 100:- Bokad plats 130:-

Hör gärna av dig om du undrar över något.

070-6384542 eller abullalindh@gmail.com.


Yinyoga

Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt.
Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro– mindfulness. I yinyogan stretchar och drar vi inte, fokus ligger på att slappna av med hjälp av andningstekniker och låta kroppen vara, på så sätt kommer vi djupare in i så kallad passiv stretch. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

Yinyoga passar alla människor och kroppar, den är särskilt effektiv för stela personer. Den har visat sig hjälpa mot ryggvärk, knä och/eller nackproblem och även för en stressad och snabb livsstil med för höga krav. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska.
Yinyogan fyller hela dig med ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne.