Yinyoga

Sarahs Yogastudio tisdagar 20.15-21.15

Aurora Spa Ripan torsdagar 06.30.07.30.

Jag kommer att köra igång med klasserna from v.35 Jag håller klasserna både online och på plats. För att vara med på plats bokar du på http://www.bokadirekt.se. Vill du vara med online skickar du ett mail till abullalindh@gmail.com så får du en länk till zoom.

Pris:

ONLINE 100:-

PÅ PLATS 140:-

10-KORT 1300:- giltigt ett år from köpdatum.Jag har avtal med LKAB, Tekniska Verken och IRF. Kiruna kommun använder sig numera av epassi en betalningssystem som sköts personligen när du har anställning och en summa för friskvård genom kommunen.

Yinyoga

Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen såsom skelett, bindväv, ligament och inre organ. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt.
Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro– mindfulness. I yinyogan stretchar och drar vi inte, fokus ligger på att slappna av med hjälp av andningstekniker och låta kroppen vara, på så sätt kommer vi djupare in i så kallad passiv stretch. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

Yinyoga passar alla människor och kroppar, den är särskilt effektiv för stela personer. Den har visat sig hjälpa mot ryggvärk, knä och/eller nackproblem och även för en stressad och snabb livsstil med för höga krav. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska.
Yinyogan fyller hela dig med ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne.